Webinar 'Interne omgevingsanalyse lokale besturen'

19-11-2023

Op woensdag 6 december van 9.30 tot 11.30 uur organiseren het Agentschap Binnenlands Bestuur en Audit Vlaanderen een gratis webinar over interne omgevingsanalyse door lokale besturen.

​Een sterk plan is gebaat bij een tijdige en grondige interne en externe analyse. Een eerlijke evaluatie van de (beheersing van de) eigen organisatie kan daarin niet ontbreken. Er komen immers heel wat uitdagingen af op de lokale besturen. Ook het kader voor organisatiebeheersing wordt best eens tegen het licht gehouden. We pakken onze risico's aan maar willen we onze manier van werken op dit vlak al of niet bijsturen, een nuttige denkoefening.

Audit Vlaanderen wil met dit webinar - dat doorgaat op 6 december online doorgaat van 9:30 tot 11:30 uur - inspiratie bieden op dit vlak. Hoe wordt een interne omgevingsanalyse een logische stap in een breder planningsverhaal? Is ons kader voor organisatiebeheersing niet achterhaald? We gaan er dieper op in en vullen dit aan met getuigenissen over interessante praktijken uit het werkveld

Inschrijven kan hier en dat tot en met 1 december.