Trefdag Digitaal Vlaanderen 2020 gaat ... digitaal

16-11-2020

Vlaanderens grootste govtech event gaat dit jaar echt digitaal. Informatie Vlaanderen werkte een vernieuwend concept uit met boeiende sprekers, een digitale beursvloer en ruimte om te netwerken.

​De Stad Gent is co-organisator van de Trefdag Digitaal Vlaanderen en stelde de Sint-Pietersabdij ter beschikking voor de uitzending van de live show waarmee de Trefdag de spits afbijt.  Tijdens de show schuiven enkele interessante gasten -zoals de minister-president- mee aan tafel. Gesprekken worden afgewisseld met korte filmpjes en interviews en de winnaars van de API-award wedstrijd 2020 worden bekend gemaakt. 
Daarna start het congresprogramma. In de namiddag wandel je via een avatar door hun digitale platform.  Je volgt infosessies, bezoekt de beursvloer, …  Er zijn live-sessies, podcasts, video's en een showcase. Standhouders ontvangen je in hun digitale standruimte, het is uiteraard ook mogelijk om te netwerken met andere bezoekers.
Je vindt hier het programma en de inschrijvingsmodule van de Trefdag die doorgaat op 26 november (start 10 uur) en hier al een impressie hoe alles in zijn werk gaat.