Werkruimte delen - voordelen van gedeeld ruimtegebruik

15-9-2020

VRP en Bond Beter Leefmilieu brengen verschillende deel-experten samen op de webinar ‘Werkruimte delen’, het slotmoment van een klimaatproject voor de provincie Vlaams-Brabant.

Hier gaan ze op zoek naar hoe bedrijven, verenigingen, startende ondernemers en creatievelingen ruimte op de werkvloer kunnen delen, om zo ruimte te besparen, kosten te delen en het energieverbruik te beperken.

De onvoorziene omstandigheden van de huidige coronacrisis leren ons dat thuiswerken sterk zal toenemen waardoor er nog meer bedrijfsruimte onbenut zal blijven en gedeeld kan worden. Het is dus het uitgesproken moment om na te denken over hybride flexwerkplekken die ook gebruikt kunnen worden door ruimtezoekers.

De vaststellingen en aanbevelingen werden gebundeld in een digitaal inspiratieboek waarin zowel de positieve klimaat-impact als de vele andere voordelen van ruimte delen voor bedrijven in kaart worden gebracht. Tijdens de webinar wordt onder meer het inspiratieboek gepresenteerd.

De webinar vindt plaats op vrijdag 25 september om 14u via Teams. Inschrijven via www.vrp.be , de deelnameprijs bedraagt 15 euro.  Je vindt hier alle informatie en de inschrijvingsmodule.